073 612 6566 info@vandoleweerd.com

Over ons

Van Doleweerd & Associates is in 2021 opgericht vanuit een vraag naar projectmanagement op het gebied van vastgoed waarbij extra aandacht wordt besteed aan duurzame en innovatieve oplossingen. Om een zo volledig mogelijk pakket te kunnen bieden hebben wij onze diensten verder uitgebreid met projectontwikkeling, transactie management en algehele managementondersteuning.

Het Van Doleweerd & Associates team is opgebouwd uit experts op het gebied van projectmanagement en projectontwikkeling. VDA werkt samen met verschillende partners en kent een zeer sterk en uitgebreid netwerk. Samen met onze samenwerkingspartners kunnen wij ondersteuning bieden bij het gehele vastgoed traject van planvorming tot exploitatie.

Ons verhaal

Van Doleweerd & Associates is opgericht door ir. Pim van Doleweerd. Pim ontwikkelde op jonge leeftijd een interesse voor de bebouwde omgeving en projectontwikkeling. Zijn passie ligt in het realiseren van projecten door het samenspel van ontwerp, techniek en politiek. Na het behalen van zijn bachelor Technology, Policy & Management (BSc.) behaalde Pim zijn mastertitel aan de Technische Universiteit Delft in de richting Construction, Management & Engineering. Pim heeft meer dan 7 jaar ervaring binnen het vastgoed in de rol van algemeen directeur, projectontwikkelaar, beleggingsadviseur en ontwikkelingsadviseur.

Onze visie

Leading Benelux provider of project management and support services for real estate development and transaction management.

Onze missie

Wij streven ernaar een toonaangevende vastgoed expert in Europa te zijn op het gebied van projectontwikkeling, transactiemanagement en projectmanagement.

Ons doel is door middel van onze adviezen een zinvolle bijdrage te leveren aan vastgoed vraagstukken. Wij willen met onze adviezen onze klanten ondersteunen in het bereiken van de hoogst mogelijke doelmatigheid en op die manier bijdragen aan een efficiënt en duurzaam gebruik van resources.

Geïnteresseerd in onze diensten?

Neem gerust contact met ons op!